Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Зімбабве через голод загинули 55 слонів

22 жовтня 2019 р., 11:58

Деякі зі слонів були знайдені в радіусі 50 метрів від водойм, що говорить про те, що вони померли, так і не діставшись їх.

У Зімбабвійському національному парку Хванге за останні два місяці померли щонайменше 55 слонів від голоду і сильної посухи. Про це повідомляє BBC.

"Ситуація жахлива. Слони вмирають від голоду, і це велика проблема", - сказав представник зімбабвійського національного парку Тінаше Фараво.

Повідомлялося, що деякі зі слонів були знайдені в радіусі 50 метрів від водойм, що говорить про те, що вони померли, так і не діставшись їх.

За словами Фараво, національний парк не отримує державного фінансування і може вміщати 15 тис. слонів, тоді як фактична їхня кількість набагато більша - 50 тисяч. Така ситуація змусила тварин залишити парк і самостійно вирушити на пошуки їжі і води.

Засуха призвела до значного зниження врожайності в Зімбабве, в результаті чого третина населення зіткнулася з гострим дефіцитом продовольства в умовах триваючої економічної кризи.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp