Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від поліції закарпатка не втекла (ФОТО)

22 жовтня 2019 р., 13:40

Доведеться відповідати

Співробітники Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва НПУ літаком транспортували з Чехії до України фігурантку майнового злочину, яка переховувалася від суду у Празі. На Батьківщині жінку передали закарпатським колегам. Зараз її доставлено до Хустського відділу поліції, після буде конвойовано до районного суду для обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Співробітники сектору міжнародного поліцейського співробітництва ГУНП в Закарпатській області спільно з працівниками Сектору кримінальної поліції Хустського відділку поліції та спецпризначенці Роти поліції особливого призначення здійснили виїзд до Борисполя, де відбулася процедура екстрадиції на Батьківщину громадянки України з Чеської республіки.

Жінка розшукувалася Хустським відділом ГУНП в Закарпатській області за скоєння злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ (Крадіжка з проникненням). Фігурантка злочину була затримана 8 місяців назад в м. Прага, і вчора співробітники Департаменту міжнародного співробітництва Нацполіції транспортували жінку до України, де вона має постати перед судом за скоєний злочин.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp