Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді зафіксували кілька випадків дифтерії

23 жовтня 2019 р., 10:55

На Закарпатті зафіксовано три випадки дифтерії

Повідомляє у мережі Фейсбук сімейний лікар Віктор Петров:

Я направив на госпіталізацію ще 2 особи ( студенти, оглянуті мною та обстежені лабораторно з підтвердженими лабораторно даними) з діагнозом *дифтерія ?* сьогодні 21.10. Загалом маємо 3 випадки дифтерії за не повний тиждень… далі буде!

Паніка корисна, коли вона називається превентивною роботою, якщо люди зрозуміють, що профілактика щепленням краще ніж хворіти на дифтерію! Вакцинуватисявід дифтерії та правця треба всім, а особливо тим, хто не має щеплення більше 10 років! Щепіться, вакцинуйтеся там де Вам зручно ( сімейна клініка, амбулаторія, поліклініка, практикуючі лікарі) тільки прошу Вас зробіть це нарешті. Пацієнт, який госпіталізований 17.10 має токсигенний штам ( підтверджено лабораторно генетичним аналізом мікроорганізму)! Всі випадки мають лабораторне підтвердження на сьогодні! Давайте діяти! Шкода, що ті хто мене звинувачують в оприлюдненні вбачають злий умисел, цікаво чому ніхто з критиканів не став поряд зі мною та моїми колегами 18-19-20 жовтня оглядати весь курс студентів та робити їм обстеження і забір матеріалу… моя мета друзі та колеги… щоб все добре закінчилося.

PS. Нікого не заспокоюю та не лякаю, право на інформацію мають всі! Тримаймося! Все буде добре!

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp