Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Зелений змій" водіїв не злякав

24 жовтня 2019 р., 16:30

Такі реалії

Минулої доби працівники групи реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння у Великоберезнянському та Берегівському районах. Ще трьох п’яних водіїв зафіксували працівники патрульної поліції області

У селі Сіль Великоберезнянського району працівники патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen», іноземної реєстрації, водій якого порушував правила дорожнього руху. За кермом автомобіля перебував житель Ужгорода у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,26 проміле алкоголю у крові. На правопорушника склали адмінпротокол та відсторонили від керування.

У селі Малий Березний працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ – 2102», водій якого проїхав на червоне світло світлофору. За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення та у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол та відсторонили від керування.

У селищі Великий Березний працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Audi», водій якого створював аварійну ситуацію. Кермував автомобілем місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування тест показав 2,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол та відсторонили від керування.

Ще 3 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp