Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як полісмени з дітьми спілкувалися (ФОТО)

24 жовтня 2019 р., 17:15

Зустріч була пізнавальною

Працівники поліції Міжгірськогорайону провели з учнями Торунської загальноосвітньої школи та Лопушнянського навчально-виховного комплексу виховну бесіду на тему «Безпека дорожнього руху – це життя»

Днями начальник сектору реагування патрульної поліції підполковник поліції Володимир Гойчук, разом із інспектором сектору превенції лейтенантом Оксаною Сідей та інспектором кадрового забезпечення капітаном Марією Ньорбою, відвідали навчальні заклади Міжгірщини.

Для учнів молодшої та старшої школи села Торунь, а також Лопушанського навчально-виховного комплексу поліцейські провели урок на тему безпеки дорожнього руху.

Працівники поліції нагадали присутнім основні правила безпечного руху пішоходів, пояснили важливість використання світловідбиваючих жилетів. Крім того, поліцейські розповіли, з якого віку школярі можуть бути учасниками дорожнього руху у ролі велосипедистів чи водіїв інших транспортних засобів.

Урок на тему «Безпека руху – це життя» пройшов у дружній атмосфері, учні брали активну участь в обговоренні теми та запросили поліцейських на ще одну зустріч.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp