Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відзначили найкращих гімнастів Закарпаття

25 жовтня 2019 р., 15:05

В Ужгороді відзначили найкращих гімнастів, що перемогли на Чемпіонаті України

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв напередодні вручив нагороди юним гімнасткам – призеркам чемпіонату України з художньої гімнастики серед групових вправ та клубного чемпіонату України, які в ці дні тривають в Ужгороді у спорткомплексі “Юність”.
Вітаючи гімнасток, Богдан Євстафійович наголосив, що завдяки спортсменам, зокрема і школи гімнастики Дерюгіних, про Україну знають у світі. Подякував за це тренерам, а також окремо – голові Закарпатської федерації художньої гімнастики Валентині Плавайко, яка, відзначив, дуже багато робить, щоб наші дітки могли займатися таким чудовим видом спорту.
Міський голова Богдан Андріїв, майстер спорту міжнародного класу, суддя міжнародної категорії, учасниця 3 Олімпійських ігор, Олена Дмитраш та суддя міжнародного класу, фіналістка Олімпійських ігор, бронзовий призер Чемпіонату світу, тренер збірної команди України Євгенія Гомон вручили нагороди юніоркам в індивідуальній програмі та командам у групових вправах за програмою кандидатів у майстри спорту.
Як уже повідомлялося, у чемпіонаті України, який завершується сьогодні, 25 жовтня, цьогоріч беруть участь близько тисячі гімнасток із Закарпаття та різних куточків України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Харківської, інших областей.


Прес-служба Ужгородської міської ради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp