Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна відкриє в Ізраїлі Офіс інновацій та інвестицій

25 жовтня 2019 р., 20:49

Майбутній офіс стане відділенням посольства України

Україна відкриє в Єрусалимі (Ізраїль) Офіс інновацій та інвестицій. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра закордонних справ Ізраїлю Ісраеля Каца в Twitter.

Зазначається, що майбутній офіс стане відділенням посольства України.

"Я вітаю рішення українського уряду відкрити дипломатичне відділення свого посольства в Єрусалимі за угодою між Володимиром Зеленським та Беньяміном Нетаньяху. Це укріплює статус Єрусалиму у світі, і я доручив МЗС Ізраїлю негайно виконати рішення", - написав дипломат.

Нагадаємо, в Генеральній прокуратурі України створили нове управління, що займатиметься стратегією оновлення прокуратури. Метою реформи є створення оновленої, професійної, ефективної прокуратури, якій буде довіряти суспільство. Управління реформ буде забезпечувати експертний та управлінський аспект оновлення органів прокуратури. Також реформа прокуратури передбачає створення Офісу Генерального прокурора, обласних і окружних прокуратур.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp