Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі Виноградівщини вчитимуться по-сучасному (ФОТО)

1 вересня 2014 р., 17:02

Такий подарунок учням зробив Іван Бушко.



Техніка потрапила у кілька міських та сільських шкіл.

У новий навчальний рік окремі школи міста Виноградів та Виноградівського району увійдуть із новітньою технікою. Так, за сприяння народного депутата України Івана Бушка 10 подарункових мультимедійних комплектів сприятимуть кращому навчанню дітей. На початку року політик започаткував програму по забезпеченню шкіл району інтерактивними дошками.

Так, наприкінці минулого навчального року, комплект, у який увійшли сама дошка, ноутбук і проектор, уже отримали гімназія та ЗОШ І-ІІІ ст. №8 у м. Виноградів. 1 вересня такі ж комплекти отримали колективи міських ЗОШ І-ІІІ с. №№ 7, 3, 2, 4. Крім того, інтерактивні комплекти поїхали також до шкіл Королева, Олешника, Великої Копані, Дякова та Петрова. Вибір навчальних закладів був невипадковим.

Пропозиції, яким школам вручати такий подарунок, подавав районний відділ освіти. На колегії сертифікати від інтерактивних дошок передали директорам вибраних шкіл. Вручення комплектів на шкільних лінійках - другий етап проекту. Третій етап – установка обладнання. «Новітнє обладнання у школах, подібне до інтерактивних дошок – важливий інструмент для навчання молодого покоління. Воно максимально реалізує потенціал інформаційних технологій у сучасному навчальному процесі. Наші діти повинні іти у ногу з часом, і ми робимо для цього все можливе», - зауважив Іван Бушко.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp