Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники піклуються про безпеку населення

26 жовтня 2019 р., 11:00

З настанням осінньо-зимового періоду на території Закарпаття побільшало пожеж в приватному житловому секторі

Тож рятувальники вживають усіх можливих профілактично-просвітницьких заходів з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Сьогодні, до прикладу, фахівці ДСНС провели позапланове пожежно-профілактичне відпрацювання у місті Перечин, де з початку року вже зареєстровано 35 пожеж, більшість з яких виникло саме через людський фактор.

Традиційно, увага рятувальників була прикута оселям громадян з «групи ризику»: багатодітним родинам, одиноким пристарілим особам та тим, що ведуть асоціальний спосіб життя. Крім інспектування стану будинків, з громадянами проводились бесіди щодо правил пожежної безпеки у побуті та дій у разі виникнення пожеж чи надзвичайних ситуацій.

Також, рятувальники завітали до співробітників Управління державної казначейської служби у Перечинському районі, де розповіли працівникам про основні заходи безпеки та навчили їх, як користуватись вогнегасником.

Аналогічний профілактичний захід відбувся у селі Майдан Міжгірського та с. Паладь-Комарівці Ужгородського районів.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp