Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті працюють над покращенням автошляхів

28 жовтня 2019 р., 08:25

Обласна рада Закарпаття стурбована станом доріг у краї

4 жовтня, в облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди професійного свята?

Дня автомобіліста й дорожника України.

Привітати іменинників прийшли представники влади, патрульної поліції, Служби автодоріг та Укртрансбезпеки у Закарпатській області, керівники підприємств, які надають послуги з перевезення пасажирів і вантажів, депутати різних рівнів.

Серед них голова постійної комісії з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв. Він привітав представників автотранспортного та дорожнього господарств краю, наголосив на важливості їхньої роботи, від якої залежить розвиток економіки краю, якість транспортних шляхів, комфорт водіїв і пасажирів. Відзначив, що обласна рада та обласна державна адміністрація працюють над покращенням автошляхів в Закарпатті, наразі виконано проектно-кошторисну документацію на капітальні ремонти автошляхів на суму понад 3 млрд грн. Та коштів у рази менше. «Та незважаючи ні на що, ми шукаємо додаткові ресурси і робимо все можливе, щоб покращити дорожню інфраструктуру краю», наголосив Андрій Євтафійович, побажавши кожній родині зокрема і нашій державі загалом міцного здоров’я, розквіту, благополуччя, економічної стабільності. «Буде це – будуть у нас, упевнений, і якісні дороги, і європейські перспективи»,? на такій оптимістичній ноті завершив свій виступ А.Андріїв.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp