Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові стартувала акція "Корзина доброти" (ВІДЕО)

28 жовтня 2019 р., 11:45

Благодійно-соціальний челендж стартував цими днями у Виноградові

Виноградівці вкотре довели, що робити добрі й необхідні приємності просто і запустили благодійний соціальний челендж "Корзина доброти".У Виноградові стартував незвичний челендж в якому всіх бажаючих запрошують долучатись до спільної благодійної акції Громадського Благодійного фонду “Виноградів” та Виноградівської районної організації Товариства “Червоного хреста” України.

Акція стартувала минулого року і має на меті об’єднати всіх небайдужих навколо простої ідеї: дати можливість підтримати нужденних всім тим, хто хоче і може це зробити.

Розміщену в продуктовому маркеті “Корзину доброти” добродії наповнюють простими продуктами харчування: мукою, олією, макаронами, крупою, консервами чи хлібом. В свою чергу ті, хто сьогодні опинилися у складній життєвій ситуації і змушені відчувати усю важкість буденності, можуть взяти ці продукти з корзини абсолютно безкоштовно.

Соціальний благодійний челендж “Корзина доброти” дуже простий.
1. Купіть щось для “Корзини доброти”;
2. Запишіть відео, в якому передайте естафету двом своїм друзям;
3. Опублікуйте це відео на своїй Фейсбук-сторінці з хештегом #наповнимокорзинудоброти та тегніть друзів, котрим передаєте естафету.

БЛАГОДІЙНІСТЬ=ЛЮБОВ!







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp