Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярам Ужгородщини – подарунки до Першовересня від народного депутата Василя Ковача (ФОТО)

1 вересня 2014 р., 17:35

Кожен без винятку першокласник Ужгородського району отримав від депутата новенький «Буквар» - і українською, і угорською мовами.



Комп’ютерний клас, спортивні стінки та спортивний інвентар – ось неповний перелік подарованого Василем Ковачем навчальним закладам Ужгорода. Крім того, надано допомогу школам у підготовці до нового навчального року. Василь Ковач особисто відвідав кілька шкіл свого округу. Народний обранець побував у навчально-виховному комплексі «Престиж» в обласному центрі, привітав вчителів, батьків та школярів зі святом і наголосив, що надзвичайно важливо не тільки давати дітям знання зі шкільної програми, а й прищеплювати любов до Батьківщини. «Цей навчальний рік є особливим з огляду на ситуацію в державі, - зазначив Василь Ковач. – Уперше за часи незалежності України не всі діти сьогодні змогли прийти до своїх шкіл.



Маємо про це говорити, маємо виховувати дітей у дусі патріотизму, маємо шанувати наших солдатів, які захищають нашу Батьківщину, мусимо докласти всіх зусиль, щоб повернути мир і спокій у нашій державі». З нагоди свята Першого дзвоника та 10-річчя закладу В.Ковач подарував «Престижу» комп’ютерний клас, сертифікат на встановлення якого вручив директору НВК Наталії Гриценко. Завітав Василь Ковач і до рідної школи у селі Пацканьово.

Відомого земляка вітали хлібом-сіллю, дякували за постійну турботу не лише про школу, а й про село. Радує, що з кожним роком на святковій лінійці у Пацканьові щораз більше першокласників – цього року їх вже 15-еро і на сьогодні це найбільший клас у школі.

І як уже багато років поспіль, усі цьогорічні пацканівські першокласники приймали від народного депутата шкільні ранці з усім необхідним шкільним приладдям. Крім того, початкова ланка школи отримала спортінвентар для нещодавно облаштованого волейбольного майданчика, а Пацканівський дошкільний навчальний заклад, який днями запрацював після перерви, новий пилосос, який полегшить працю прибиральниць. Звісно, були і солодощі для всіх дітей: торт, морозиво та соки. Цьогорічна лінійка з нагоди 1 вересня у Пацканьові зібрала не тільки вчителів, батьків, учнів та традиційних почесних гостей.

На свято завітали священики усіх конфесій, які служать у селі. Священнослужителі привітали дітей із святом, благословили їх перед початком навчання та бажали всім злагоди і миру, порозуміння та єдності.
Електорат 02.09.2014 12:11 IP: 10.105.213.194
Правильно - хай відробляє голоси виборців яким платив по 100-200 грн. На слідуючі хай платить по 500 бо криза.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp