Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

17 років тому закарпатець Адріан Пуканич дебютував за донецький "Шахтар"

28 жовтня 2019 р., 13:50

26 жовтня 2002 року він вийшов у складі основної команди проти у матчі Вищої ліги проти одеського "Чорноморця"

Народився Адріан Пуканич 22 червня 1983 року у місті Виноградів. Через свої унікальні футбольні здібності опинився у структурі донецького клубу. Вже у сімнадцять років виходив за другі та треті команди "гірників". 26 жовтня 2002 року зіграв свій перший матч за основну команду "Шахтаря". Тоді матч із одеським "Чорноморцем команда виграла з рахунком 2:0.

10 червня 2003 року дебютував у складі національної збірної України у матчі проти Греції. А 18 лютого у товариській грі проти Лівії відзначився забитим голом. Але це уся кар’єра Пуканича за збірну України.

Не дивлячись на хороший старт закріпитися у складі донеччан Адріану не вдалося. Його було віддано в оренду у фарм-клуб "Іллічівець" із Маріуполя. Там за сезон він провів 32-гри і забив два м’ячі. Повернувшись із оренди не зміг виправдати надії тодішнього тренера Мірчі Луческу і перейшов до полтавської "Ворскли". Так, оренди тривали до 2009 року, а тоді Адріан Пуканич підписав повноцінний контракт із "Іллічівцем".

У Маріуполі грав до 2014-року. Потім був невдалий сезон в ужгородській "Говерлі", а згодом Пуканич переїхав до Грузії де грав сезон за "Шукуру". Мало хто б міг у це повірити, але гравець у 2016 році повернувся до рідного Виноградова, де допомагав місцевій команді виборювати звання чемпіона області. З нового сезону поповнив склад ФК "Ужгород", який атестувався на Другу лігу України.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp