Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Анкара стверджує, що курди за гроші звільняють із в’язниці бойовиків ІДІЛ

28 жовтня 2019 р., 20:48

Бійці курдських загонів народної самооборони (YPG) звільняють бойовиків “Ісламської держави” з в’язниці за гроші, використовуючи турецьку операцію «Джерело миру» як виправдання

Про це заявив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу у понеділок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Ми будемо продовжувати боротьбу з "ІДІЛ" та іншими терористичними організаціями. Туреччина діє в дусі стратегічної співпраці. Надходять відомості, що представники YPG звільняють бойовиків "ІДІЛ" в обмін на гроші, використовуючи операцію «Джерело миру» як виправдання. Ми за цим слідкуємо», - сказав Чавушоглу.

Він також повідомив про те, що США перед усуненням лідера «Ісламської держави» Абу Бакр аль-Багдаді поінформували офіційну Анкару про свої наміри.

Чавушоглу також нагадав, що Туреччина знищила близько 400 бойовиків "ІДІЛ"

Як повідомлялося, у неділю, 27 жовтня, президент США Дональд Трамп заявив, що бійці підрозділів спеціальних операцій США здійснили рейд до сирійської провінції Ідліб, внаслідок якого було вбито лідера «Ісламської держави» Абу Бакр аль-Багдаді. Сьогодні стало відомо, що терористична організація «Ісламська держава» призначила нового ватажка замість ліквідованого Абу Бакра аль-Багдаді.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp