Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Життя закарпатця розділилося на "до" і "після" (ФОТО)

29 жовтня 2019 р., 11:41

Чоловік бореться з раком шлунку.

Мешканець села з Вільхівці-Лази Михайло Руснак до недавно жив щасливим життям. За 17 років шлюбу з дружиною Маргаритою вони народили двох чудових синів. Чоловік віддано працював в Одесі, аби в сім’ї був достаток. За словами дружини Маргарити, Михайло ні в чому не відмовляв родині, бо завжди був преконаний, що зможе заробити ще. 

Однак, у серпні у родину Руснаків прийшла біда... Михайло відчув біль у шлунку, який лікарі спершу пояснили гастритом, але після наступних обстежень приголомшили вироком, що це таки пухлина шлунку, котру треба оперувати. Цей діагноз бзсумнівно поділив життя родини Руснаків на "до" і "після". Дружина Маргарита змушена була звільнитися з роботи у дитсадочку у  селі Вільхівці-Лази, аби допомагати чоловікові у боротьбі з недугою. 

Наразі Михайло Руснак вже пройшов чотири курси хіміотерапії, а наступний крок - операція. Лікування чоловіка потребує великих грошей - 4 хіміотерапії передопераційні - 40 тис. грн., операція - 120 тис. грн., 4 хіміотерапії після операції - 40 тис. грн.), тому дружина Михайла Маргарита і вся сім’я чоловіка благають про допомогу всіх небайдужих людей! Кожна копійка може стати порятунком для чудового чоловіка, прекрасного батька і доброї людини Михайла Руснака. 



РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

4149 4991 1151 8955 ПриватБанк Маргарита Руснак

Родина Руснаків дякує всім небайдужим за фінансову допомогу та щирі молитви!

"Час Закарпаття" (за матеріалами Вільховецької громади)


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp