Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Війна не розширить географію

1 вересня 2014 р., 19:45

Про це повідомили сепаратисти

Сепаратисти заявили, що не претендують на інші території УкраїниКорреспондент.net, Сьогодні, 19:38 0 0 0 0158Фото: ria.ruПургін каже, що сепаратистів цікавить тільки особливий статус ДНР і ЛНР в складі України, а не інші її територіїСамопроголошені ДНР і ЛНР ведуть переговори про повоєнну відбудову зв'язків з Києвом.

Самопроголошені "Донецька і Луганська народні республіки" ведуть мову про загальний простір безпеки з Україною, про повоєнну відбудову економічних, культурних та соціальних зв'язків і не претендують на інші території України. Про це заявив "перший віце-прем'єр" ДНР Андрій Пургін, коментуючи одне з положень опублікованої в понеділок заяви щодо переговорної позиції в рамках Контактної групи.

"Йдеться про загальний простір безпеки України, ДНР і ЛНР, про повоєнну відбудову економічних, культурних та соціальних зв'язків з Україною, і про те, що ДНР і ЛНР не претендуватимуть на інші території України", - цитує його слова ИТАР-ТАСС.

У заяві сепаратистів говорилося, що в разі виконання низки вимог, "народні республіки" гарантують, що "докладуть максимум зусиль для підтримки миру, збереження єдиного економічного, культурного і політичного простору України і всього простору російсько-української цивілізації".

Як повідомлялося, представники самопроголошених "Донецької народної республіки" і "Луганської народної республіки" на консультаціях в Мінську закликали Київ визнати їхній особливий статус, і в обмін на виконання їхніх вимог обіцяють докласти максимум зусиль для збереження єдиного простору України.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp