Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині п'яний депутат спровокував ДТП

31 жовтня 2019 р., 10:05

Факт приховує начальник

Співробітники правоохоронних органів Рахівського району закликають громадськість та владу звернути увагу на зловживання і бардак в роботі закарпатських копів та кришування контрабандистів і браконьєрів.

Як повідомили працівники правоохоронних органів, рішення розповісти про внутрішні проблеми Рахівського відділення поліції визрівало дуже довго і оформилося тільки після усвідомлення остаточного падіння моральності значної частини робочого складу. Начальник Рахівського відділення поліції Михайло Палкуш публічно відмазав всім відомого правозахисника, депутата Рахівської райради, а в минулому Закарпатської обласної ради Миколу Кокіш-Мельника.

В селі Розтоки, Рахівського району, 23 жовтня, було скоєно ДТП, яку спричинив нетверезий відомий правозахисник та депутат районної ради Микола-Кокіш Мельник, який без прав керував фольцвагеном поло зеленого кольору.

Другим учасником ДТП став екс-дізнавач з міліції Іван Понцір, який керував автомобілем Jeep Cherokee синього кольору на чешськіц реєстрації. Також у машині була Іванка Титор, яка теж працює в Нацполіції. Як повідомили журналістам інформатори, у Іванни Титор в результаті ДТП зламана рука. На місце аварії виїзжав черговий, старший ДОП СППП Рахівського ВП Тячівського ВП ГУ НП у Закарпатській області Василь Кокіш.

В момент аварії депутат та правозахисник перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. У той час, коли патрульні відкрили авто, правозахисник вивалився з машини разом із пляшками. http://prozak.info/Suspil-stvo/Stalo-vidomo-kogo-zatrimali-specsluzhbi-pid-chas-peredachi-krupnogo-habara-prikordonniku-na-Rahivschini-VIIDEO

Нагадуємо, що в жовтні минулого року працівниками СБУ була здійснена спецоперація силовиків на Закарпатті, яка стала успішною. На хабарі затримали контрабандиста, який брав участь у викраденні прикордонника

За інформацією прикордонників, у Рахові в ході спецоперації було затримано контрабандиста, який саме передавав 6 тисяч гривень хабара військовослужбовцю відділу "Богдан" Мукачівського прикордонного загону. Ще таку ж суму контрабандист мав перерахувати військовому на банківську картку. Гроші передавалися з метою організації безперешкодного переправляння контрабанди.

Прикордонники також повідомили, що контрабандист-хабарник також проходить по справі викрадення прикордонника та нанесення йому тілесних ушкоджень.

У групі "Небайдужа Рахівщина" у Фейсбук є допис, у якому йдеться про те, що затриманим є місцевий мешканець Петро Кокіш-Мельник. З допису відомо, що він є племінником рахівського депутата Миколи Кокіш-Мельника. Власне, цей депутат себе позиціонує активістом за збереження лісів, хоча у багатьох ЗМІ про нього розповідають, як про псевдоактивіста, бо Кокіш-Мельник працював у лісовому господарстві і за ним тягнеться негативний шлейф.

Можна не сумніватися, що депутат Микола Кокіш-Мельник чудово знав, чим займається його племінник, а, можливо, міг брати участь у деяких контрабандних оборудках разом з ним.

За інсайдерською інформацією очільник Рахівського відділення поліції Михайло Палкуш особисто дав вказівку прикрити даний випадок і не дали ходу далі. Начальник поліції Палкуш кришує контрабандиста Кокіш-Мельника, щоб на нього не писав скарги і покривав контрабанду.











Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp