Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винахідливість контрабандистам не допомогла (ФОТО)

1 листопада 2019 р., 16:50

В зону митного контролю пункту пропуску «Неветленфолу» Закарпатської митниці ДФС заїхав автомобіль «VW PASSAT», реєстраційний знак Румунії, 1997 року випуску.

Для проходження митного контролю водій, громадянин Румунії, обрав смугу руху «зелений коридор», чим засвідчив, що переміщує предмети, які не підлягають обов’язковому письмовому декларуванню, або обкладенню митними та іншими платежами чи зборами, і на переміщення яких через митний кордон України не встановлено заборон чи обмежень.

Враховуючи систему ризиків, митники прийняли рішення провести повний огляд транспортного засобу.

В результаті огляду автомобіля працівники митниці виявили 630 пачок цигарок торгівельних марок «ROTHMANS» та «COMPLIMENT», з акцизними марками України, вартістю понад 20 тис. грн. Цигарки були приховані у чотирьох ходових колесах автомобіля.

Таким чином, громадянин Румунії вчинив дії, спрямовані на незаконне переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Цигарки та автомобіль вилучено.


Закарпатська митниця ДФС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp