Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Офіційна позиція ОДА полягає у дотриманні вимог законності, відкритості при здійсненні всіх дій всіма суб’єктами господарювання у краї

1 листопада 2019 р., 17:40

Ось такі реалії

На сьогоднішній день, ОДА проводиться робота по аналізу дотримання вимог законодавства щодо передання в оренду земельних ділянок в оренду ПрАТ «Карпатська рудна компанія» попереднім керівництвом області, крім того те ж саме питання в рамках досудового слідства вивчається і ГУ НП у Закарпатській області. Крім того, в державних органах на сьогоднішній день відсутні повні та достовірні відомості щодо умов та наявності дозвільних документів на будівництво такого важливого та небезпечного об’єкту, як переробний комбінат. Також ОДА має повну та достовірну інформацію щодо судового процесу у справі про банкрутство ТОВ «Закарпатполіметали», а також процесів про повернення майна на руднику ТОВ «Закарпатполіметали» у законний спосіб.

Станом на сьогоднішній день навколо Мужіївського родовища існує низка судових спорів, направлених на відновлення законності щодо майна та активів рудника, встановлення правомірності переходу активів та майна, земельних ділянок, крім того, проводиться досудове розслідування з пов’язаних з цим питань.
Закарпатська ОДА вважає за недоцільне до остаточного вирішення цього питання брати участь у анонсованих заходах, з огляду на необхідність вивчення цього питання на предмет дотримання вимог законодавства, вивчення інтересів територіальних громад та мешканців області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp