Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прем'єр розповів, кого звинувачувати в разі проблем з опаленням

1 листопада 2019 р., 18:34

Уряд зі свого боку зробив усе, щоб опалювальний сезон пройшов вчасно і без проблем, запевнив Гончарук.

У газових сховищах України накопичено 21 млрд кубометрів газу, відповідальність за належне теплопостачання в будинках українців лежить на місцевій владі. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук у Facebook.

"Зима близько! Уряд зі свого боку зробив усе, щоб опалювальний сезон пройшов вчасно і без проблем. На цьому тижні я ще раз особисто перевірив готовність всіх газових сховищ до зими. У нас рекордні 21 тис. м куб газу, працюють одночасно всі 11 сховищ. Тепер вся відповідальність за тепло в будинках взимку в кожному конкретному місті - тільки на місцевій владі", - написав він.Гончарук повідомив, що зараз три області ще мають борги перед Нафтогазом. Через це в деяких українських містах опалювальний сезон може розпочатися з затримкою.Він заявив, що доручив керівникам Дніпропетровської, Львівської та Кіровоградської областей забезпечити в повному обсязі початок опалювального сезону"Чекаю звіт за результатами виконаної роботи. Особисто тримати на контролі це питання! Уряд буде жорстко реагувати на будь-який саботаж і затримку старту опалення в містах", - додав прем'єр.Нагадаємо, Нафтогаз повідомив про загрозу зриву опалювального сезону в Дніпрі та області.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp