Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий випадок дифтерії зафіксували на Харківщині

1 листопада 2019 р., 18:38

У жінки, що хворіє на ангіну, висіяли нетоксигенний штам дифтерійної палички. Пацієнтка перебуває на стаціонарі та отримує ліки.

У Харківській області у місцевої жительки виявили дифтерію. Про це повідомляє прес-служба Центру громадського здоров'я МОЗ України в п'ятницю, 1 листопада."Сьогодні о 14:30 з Харківської області в Центр громадського здоров'я України надійшло екстрене повідомлення про бактеріологічне виділення нетоксигенного штаму дифтерійної палички у хворої на ангіну", - йдеться в повідомленні.Відзначається, що пацієнтка перебуває в стаціонарі та отримує лікування антибіотиками."Сироватка не вводилася у зв'язку з виділенням мікроорганізму, який не виробляє токсин", - додали у прес-службі.Крім того, епідеміологи обласного Центру здійснюють заходи за місцем проживання і роботи пацієнтки. Всього обстежено 27 осіб.Нагадаємо, у столичного мера Віталія Кличка розповіли про дифтерію в Києві.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp