Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У лісі Шотландії знайшли рідкісну білку-альбіноса

1 листопада 2019 р., 18:40

Зоозахисникам залишається з'ясувати, чи дійсно це білка-альбінос з червоними очима. Сфотографувати ближче її не вдалося.

На сході Шотландії зоозахисникам вдалося зняти рідкісний кадр - білку білого кольору, повідомляє 1 листопада російська служба BBC.За висновком експертів, це радше червона, ніж сіра білка. Адже на кісточках вух відсутній сірий пігмент.Білку знайшли екоактивісти, які займаються захистом популяції червоної білки на північному сході Шотландії. Тепер їм залишається з'ясувати, чи, дійсно, це білка-альбінос з червоними очима."Ми встановимо кілька віддалених камер, щоб спробувати отримати більш якісні знімки, на яких було б краще видно очі. У будь-якому випадку, це рідкісна і дивовижна знахідка", - сказав зоозахисник Гвен Маггс."Частково білі тварини (горобці, ворони, чорні дрозди і навіть їжаки) час від часу з'являються, але це несправжні альбіноси", - зазначив Алекс Стюарт, координатор Північно-Східного Шотландського партнерства з біорізноманіття.Нагадаємо, німця атакувала маленька білка. Довелось викликати копів.Також повідомлялося, білка залишила без світла 45 тисяч жителів Каліфорнії.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp