Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві вдруге пройде фестиваль музичного мистецтва "MARTIN-MUSIC-FEST"

4 листопада 2019 р., 13:00

Три дні, з 9 по 11 листопада, в рамках святкування Дня Святого Мартина, в Мукачеві вдруге відбудеться фестиваль музичного мистецтва “Martin-music-fest”

Три дні, три храми Мукачева і більше 150 хористів та музикантів, які подарують своїм слухачам справжню насолоду від музичного мистецтва.

9 листопада (субота) о 18.00 год. у Соборі Успіння Пресвятої Богородиці (греко-католицька церква) розпочнеться концерт духовної хорової музики, за участі хорових колективів краю.

10 листопада (неділя) о 18.00 год. на поціновувачів мистецтва у Кафедральному Костелі Святого Мартина прозвучить урочиста “Меса” Франца Шуберта для солістів, хору та струнного оркестру. Диригент - Олена Короленко, хормейстер - Ярослав Біличко.

Гість фестивалю - камерний оркестр імені Яноша Ловотто (художній керівник - Янош Домбовврі) Угорщина.

11 листопада (понеділок) 18.00 год. запрошуємо до Собору Святих Рівноапостольних Кирила і Мефодія (вул. Росвигівська) на концерт української духовної музики від класики до сучасності, який подарує нам Мукачівський молодіжний хор (художній керівник - Ярослав Біличко).

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp