Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нардепи провели засідання комітету в Золотому

5 листопада 2019 р., 16:14

Ось такі реалії

На Донбас приїхав комітет Верховної Ради з питань оборони і національної безпеки.Оборонний комітет Верховної Ради у вівторок, 5 листопада, провів виїзне засідання в Золотому-4 недалеко від лінії зіткнення, пише Лівий берег.

"Те, що ми бачили сьогодні, дозволяє зробити висновок, що командування Об'єднаних сил, підрозділи внутрішніх справ роблять все можливе, щоб в рамках реалізації домовленостей забезпечити максимальну безпеку для місцевих жителів і збереження інтересів Об'єднаних сил і України в цілому", - заявив нардеп від Євросолідарності Михайло Забродський.

"Слуга народу" Ірина Верещук в свою чергу розповіла, що члени комітету ознайомилися з умовами, в яких несуть службу військові в цьому районі. "Ми побачили кухні, побачили їхній побут, як вони проживають, проводять вільний час, заступають в наряди і так далі. Можемо доповісти: все в задовільному стані", - сказала нардеп.

"Що стосується жителів... люди чекали розведення, вони хочуть, щоб тут перебувала українська армія. Донбас - це Україна, Крим - це Україна - всі це знають. Тут немає сепаратистів, немає ворогів України", - додала депутатка.

Сергій Льовочкін з фракції ОПЗЖ повідомив, що сьогоднішня поїздка депутатів - це сигнал про готовність парламенту приймати необхідні закони для мирного процесу.

"Тут, у Золотому, проходять конкретні кроки з наближення миру в нашій країні. Ми поспілкувалися з військовими, поспілкувалися з жителями Золотого - ми бачимо, що всі люди хочуть одного - миру", - сказав депутат.

Раніше п'ятиденне засідання на Донбасі провів комітет ВР з прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp