Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стало відомо про бізнес Трампа в Україні

5 листопада 2019 р., 16:18

Компанія розглядала, щонайменше, два проекти на українській території: готель з гольф-клубом і яхт-клуб на морському узбережжі Ялти.

У 2006 році Дональд Трамп-молодший разом із сестрою Іванкою хотіли відкрити в Україні готель і гольф-клуб, пише Politico.Сім'я Трамп планувала побудувати мережу вишуканих курортів у пострадянських країнах. І Україна здавалася їм дуже перспективною.В рамках своїх початкових ініціатив Trump Organization залучила забудовників Дмитра Буряка і Фелікса Сатера. Вони обидва мали ділові інтереси в Росії.Компанія розглядала, щонайменше, два проекти на українській території: готель з гольф-клубом і яхт-клуб на морському побережжі Ялти, яка тепер під окупацією Росії. Український уряд дав Trump Organization право на будівництво в обох містах. Не відомо, чому жоден з проектів так і не був реалізований.У 2005 році міністр транспорту України Євген Червоненко говорив, що Трамп збирається інвестувати близько 500 мільйонів доларів. Але інші повідомлення вказують на те, що Trump Organization планувала продавати франшизу свого бренду і отримувати виплати від будь-якого українського проекту замість того, щоб володіти нерухомістю. Цю модель компанія використовувала в багатьох куточках світу. Багато в Україні вітали наміри сім'ї Трамп."Експерти кажуть, що інтерес таких людей, як Дональд Трамп, до українського ринку - це велика перевага для нашої країни. Це певного роду офіційне визнання світовими інститутами, що українська нерухомість заслуговує фінансування", - писало видання Delo.ua в 2008 році.Trump Organization працювало з Буряком. Він керував компанією DeVision, яка називала себе однією з найбільших на ринку нерухомості в Україні. Буряк також був віце-президентом Petrochemical Holding, що належала DeVision.Нагадаємо, у Трампа назвали пріоритети в політиці щодо України.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp