Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мільярдер Блумберг візьме участь у президентських перегонах — NYT

8 листопада 2019 р., 14:38

Колишній мер Нью-Йорка, мільярдер Майкл Блумберг на цьому тижні може подати документи для участі в демократичних первинних виборах у штаті Алабама

Про це повідомляє New York Times.

«Майкл Р. Блумберг активно готується до початку президентських виборів в Демократичній партії і, як очікується, подасть документи на цьому тижні, позначивши себе кандидатом, щонайменше, в одному штаті», - йдеться в повідомленні.

За словами радника Блумберга, колишній мер Нью-Йорка і бізнесмен-мільярдер ще не прийняв остаточного рішення про те, балотуватиметься він в президенти чи ні. Але, як зазначає видання, першою ознакою серйозності його намірів просування до президентської кампанії, є факт того, що Блумберг направив штатних співробітників до Алабами, щоб отримати право на участь в праймеріз.

У березні 2019 року західні ЗМІ повідомляли, що американський бізнесмен і засновник інформаційно-аналітичного агентства Bloomberg, колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг не має наміру балотуватися на пост президента США у 2020 році.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp