Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Найкращі ужнівці отримали відзнаки від ректора (ФОТО)

15 листопада 2019 р., 13:15

Успіхи цінують! 14 листопада в Ужгородському національному університеті ректор нагородив грамотами та подяками найкращих студентів.

Нагородження приурочили до Дня студента, який відзначають 17 листопада.Розпочав зустріч ректор УжНУ Володимир Смоланка: «Ми завжди говоримо про те, що ви мусите бути вільними. Чим вільнішими ви є, тим більших успіхів досягнете. Для того, щоб зробити щось важливе і цікаве, потрібно бути достатньо вільним, мати сміливість працювати із запереченнями інших. А ще прошу ставити дуже високу ціль перед собою. Навіть якщо ви наблизитеся до неї на 80 відсотків – це вже блискучий результат. Ми не знаємо межі своїх можливостей, а ви маєте їх море. І ви не знаєте, як далеко можете піти у своєму житті. Я вірю, що прийде час, коли усі ваші найзаповітніші мрії здійсняться. Нехай так і буде».

Ігор КорольВідтак Володимир Смоланка запросив усіх на «Студосінь» та вручив грамоти й відзнаки за найвагоміші наукові, спортивні досягнення, цікаві розробки, активну участь у студентському житті тощо.

До вітань долучилися проректор УжНУ Ігор Король та представники партнерських структур нашого університету заступник ужгородського міського голови Олександр Білак, директор Закарпатської обласної дирекції Укргазбанку Андрій Коляско і керівниця закарпатського регіонального управління Приватбанку Тетяна Гасинець.

Гості також вручили відзнаки й подарунки, а Тетяна Гасинець анонсувала створення електронного студентського квитка від Приватбанку, яким можна буде користуватися завдяки смартфону. Він не лише замінить звичайний студентський, а й матиме чимало корисних доповнень прямо у телефоні.

Ксенія Шокіна

Схожі новини

Володимир Смоланка: "УжНУ – університет з європейським характером і дух демократії домінує у ньому"
УжНУ: Демократичний, сучасний, орієнтований на розвиток університет очима його ректора (ФОТО)
Ректор УжНУ Володимир Смоланка доповів про підсумки роботи УжНУ у 2018/2019 навчальному році та пріоритетні завдання на наступний навчальний рік
Володимир Смоланка: «УжНУ сповідує європейські цінності, тому дух демократії і свободи превалює в ньому» (ФОТО)
В УжНУ провели дослідження геному
Смоланка та Гринюк розкажуть про магістерську освітню програмиу «Публічна політика та адміністрування»
Наступного року вступники до магістратури деяких спеціальностей складатимуть ЗНО
Ректор УжНУ відсторонив від роботи посадових осіб стоматологічного факультету
Володимир Смоланка: Ми раді зустріти нових вступників, на яких у стінах нашої альма-матер чекатиме плідне, насичене, цікаве життя
Ректор Смоланка: Чи буде 6-денка в УжНУ – ще не відомо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp