Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець потребує термінової допомоги! (ФОТО)

16 листопада 2019 р., 10:00

34-річний Руслан Андрійович Добоні народився у Великих Ком’ятах, та сімейне гніздечко звив у Великій Копані.

Чоловік разом з дружиною їздили на заробітки за кордон, аби збудувати власну хату. У молодого подружжя підростають 11-річний син Михайлик та 6-річна донечка Надійка.
Десь півтора місяці тому Руслан почав сильно кашляти і в нього піднялася температура. Якраз тоді він працював в Угорщині. Антибіотики, які зазвичай приймав, йому не допомагали. Повернувшись додому, одразу звернувся по допомогу до лікарів. У Виноградівській райлікарні протягом двох тижнів йому лікували двостороннє запалення. Безрезультатно. Відтак направили до обласних медиків, котрі під час обстеження виявили злоякісну пухлину. Лікар призначив операцію, та коли розрізав, з’ясувалося, що в молодого чоловіка не перша стадія раку, як показали результати аналізів, а вже четверта (!) і зробилися лімфовузли. Із 100% лікар дає 25% на те, що молодий організм здолає недугу. Проте для цього потрібно пройти курс хіміотерапії. Одна коштує 1800-2000 доларів, а потрібно їх аж 6. На дві хіміотерапії родичі хворого вже назбирали власними силами. Та потрібні ще кошти на операцію, під час якої йому виріжуть пухлину та видалять лімфовузли, на реабілітацію та подальше лікування хімією.
Родичі Руслана просять небайдужих допомогти врятувати життя молодого чоловіка, батька двох дітей. Кошти можна надсилати на картку ПриватБанку № 5168 7573 2943 4205, видану на ім’я сестри дружини Руслана Надії Бора.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp