Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донбасі 13 обстрілів, поранений військовий

16 листопада 2019 р., 10:40

Позиції військових обстрілювали із заборонених мінськими домовленостями великокаліберних мінометів.

За минулу добу на Донбасі зафіксовано 13 обстрілів, поранений один військовий. Про це йдеться в ранковому зведенні штабу операції Об'єднаних сил у суботу, 16 листопада.

Зокрема, противник обстрілював позиції військових із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід зафіксовано шість обстрілів біля населених пунктів Черненко, Зайцеве, Лебединське та Березове, неподалік Новогнатівки.У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ зафіксовано сім обстрілів: двічі неподалік Майорська, поблизу Новотошківського, Луганського, неподалік Новолуганського, поблизу Хутора Вільного.З початку поточної доби обстрілів не зафіксовано.Як повідомлялося, днем ​​раніше на Донбасі внаслідок обстрілів загинув боєць.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp