Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ізраїль і ХАМАС обмінялися ракетними ударами

16 листопада 2019 р., 10:43

Із сектора Газа в бік ізраїльського міста Беер-Шева були випущені дві ракети. Ізраїль у відповідь завдає ударів по об'єктах ХАМАС.

Із сектора Газа в бік Ізраїлю в ніч на 16 листопада були випущені дві ракети, у відповідь ізраїльська армія завдала ударів по об'єктах ХАМАС. Про це повідомляє Армія оборони Ізраїлю у Twitter.

Як повідомляється, вночі із сектора Газа в бік ізраїльського міста Беер-Шева були випущені дві ракети. Обидві ракети були перехоплені системою протиповітряної оборони Залізний купол."Зараз ми завдаємо удари по об'єктах терористичної інфраструктури ХАМАС у секторі Газа", - заявили в ізраїльській армії.Про те, які саме об'єкти зазнають атаки, в повідомленні не уточнюється.Нагадаємо, найбільше за останні місяці загострення на кордоні палестинського анклаву сталося 12 листопада після того, як ізраїльські ВПС ліквідували в Газі командира "Ісламського джихаду" Баху Абу аль-Ата.Після цього територія Ізраїлю зазнала масованому ракетному обстрілу із сектора. За інформацією ізраїльських військових, палестинці запустили не менш ніж 190 ракет, більшість з яких були перехоплені.У відповідь ВПС Ізраїлю завдавали ударів по об'єктах "Ісламського джихаду".За даними палестинського Мінохоронздоров'я, в результаті ізраїльських ударів загинуло понад 30 осіб.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp