Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У США почали розслідування щодо адвоката Трампа

16 листопада 2019 р., 10:45

Слідчі перевіряють, чи отримував Джуліані вигоду від газового бізнесу в Україні, який підтримували його клієнти.

Федеральна прокуратура США почала розслідування щодо особистого адвоката президента країни Дональда Трампа Рудольфа Джуліані, повідомляє Bloomberg.

За даними видання, прокурори вивчають можливість порушень з боку Джуліані та обґрунтованість відсутності його реєстрації як іноземного агента. Як повідомляє видання Wall Street Journal, слідчі перевіряють, чи отримував Джуліані вигоду від газового бізнесу в Україні, який підтримували його клієнти.

Мімі Рока, колишній федеральний прокурор у Південному окрузі Нью-Йорка, розповіла Bloomberg, що "не здивується", якщо Джуліані буде пред'явлено звинувачення в результаті федерального розслідування.Як відомо, Джуліані є ключовою фігурою в розслідуванні про початок процедури імпічменту Трампа. Законодавці також вивчають, яку роль Джуліані зіграв у тиску на президента України Володимира Зеленського для розслідування діяльності політичних конкурентів Трампа.Нагадаємо, 31 жовтня палата представників СШАприйняла резолюцію на підтримку процедури імпічменту Трампу. Документ наказує профільним комітетам продовжувати розслідування про те, чи є факти для імпічменту глави держави. На практиці розгляд почався ще в кінці вересня.На цьому тижні почалися публічні слухання в Конгресі. Напередодні на них виступала екс-посол США в Україні Марі Йованович.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp