Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці заявляють про провокації біля Петрівського

18 листопада 2019 р., 08:38

Сепаратисти ведуть обстріли з напряму Петрівського, щоб спровокувати у відповідь вогонь для порушення процесу розведення, кажуть у штабі ООС.

Сепаратисти другий день поспіль здійснюють провокації щодо зриву процесу розведення сил і засобів у районі ділянки розведення Богданівка-Петрівське, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил у суботу, 16 листопада.Як повідомляється, напередодні противник вів вогонь із великокаліберного кулемета по українських позиціях у районі Новогнатівки. А сьогодні вранці протягом півгодини сепаратисти стріляли з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів по укріпленнях військових неподалік від Старогнатівки. Відзначається, що вогонь вівся з напряму Петрівського."Ворог, ведучи вогонь із правого і лівого флангів за межами ділянки розведення, провокує нас на вогонь і розраховує зафіксувати обстріли в межах ділянки №3. Надалі російська сторона планує використовувати ці матеріали для звинувачень України на світовій арені в порушенні мирного процесу", - відзначили в ООС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp