Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Білий дім назвав марними слухання про імпічмент Трампа

18 листопада 2019 р., 08:42

В американській адміністрації визнали бездарним гаянням часу слухання з питання про імпічмент у Конгресі.

У Білому домі назвали гаянням часу другі відкриті слухання в Когресі у справі про імпічмент президента США Дональда Трампа. Про це в п'ятницю, 15 листопада, заявила прес-секретар американської адміністрації Стефані Грішем.

"Друге публічне слухання з питання про імпічмент у Палаті представників з (Ненсі) Пелосі і конгресменом (Адамом) Шиффом було таким же непотрібним і непослідовним, як і перше", - йдеться в повідомленні Грішем.

Вона наголосила, що ніяких доказів порушень з боку президента представлено не було."Насправді посол Йованович (колишній посол США у Києві Марі Йованович, яка виступала на слуханнях, - ред.) під присягою свідчила, що їй нічого не відомо про будь-яку злочинну діяльність, пов'язану з президентом Трампом", - зазначила прес-секретар.Грішем заявила, що Йованович не було під час телефонної розмови між Трампом і президентом України Володимиром Зеленським, яка відбулася 25 липня. За її словами, екс-посол не була повідомлена про припинення військової допомоги для України."Важко уявити собі більш бездарне гаяння часу, ніж сьогоднішні слухання, і все-таки, на жаль, ми очікуємо від демократів Палати представників ще більшого прояву того ж тенденційного політичного театру на наступному тижні", - підсумувала прес-секретар.Сам Трамп, коментуючи слухання, назвав їх ганьбою.Нагадаємо, 15 листопада колишній посол США в Україні Марі Йованович виступила на слуханнях у Конгресі.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp