Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Йованович заявила, що Україна не втручалася у вибори в США

18 листопада 2019 р., 08:43

Марі Йованович спростувала твердження Трампа про те, що Україна втручалася у вибори в США у 2016 році, а також заявила, що на вибори в США впливала Росія.

Колишня посол США в Україні Марі Йованович заявила, що Україна не втручалася у президентські вибори США в 2016 році, як стверджує президент Дональд Трамп. Про це вона сказала під час публічних слухань у Конгресі у справі про імпічмент Трампа у п'ятницю, 15 листопада.За словами Йованович, американське посольство не виявило жодного факту впливу України на президентські вибори в США у 2016 році. Вона додала, що розвідувальне співтовариство США також "остаточно визначило", що ті, хто намагався втручатися у вибори, були виключно з Росії.Крім того, екс-посол виступила проти твердження Трампа, що колишній віце-президент США Джо Байден працював в Україні в особистих інтересах за часів адміністрації президента Барака Обами. Йованович підкреслила, що Байден проводив "офіційну політику США".

Нагадаємо, 31 жовтня палата представників США прийняла резолюцію на підтримку процедури імпічменту Трампу. Документ наказує профільним комітетам продовжувати розслідування про те, чи є факти для імпічменту глави держави. На практиці провадження почалися ще наприкінці вересня.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp