Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Активісти ужгородського Євромайдану звернулись до керівництва Словаччини (ЗВЕРНЕННЯ)

2 вересня 2014 р., 20:32

Попросили зберегти життя українцям, які воюють на Сході з регулярною армією Росії та допомогти у запобіганні розгортанню війни не тільки в Україні, але у Східній Європі.

Президенту Словацької Республіки Андрію Кіски.
Прем’єр-міністру Словацької Республіки Роберту Фіцо


Ми, представники закарпатської громади, виражаємо вам щиру вдячність за підтримку демократичних перетворень, які відбуваються у нашій країні останнім часом. Ми раді мати доброго сусіда, з яким наш край зв’язують добрі і давні стосунки. Зараз на нашу землю прийшла біда, наші закарпатські вояки в складі 128-ї гірно-піхотної бригади та інших підрозділів української армії та Національної гвардії мужньо тримають оборону проти ворога, який прийшов на українську землю. Кожен тиждень приходять повідомлення про смерті та поранення закарпатців від огню реактивних систем залпового вогню «Град» та «Смерч», артилерії та мінометів, які були завезені в Україну з території РФ.

За останніми повідомленнями, закарпатські вояки вже зіткнулися з частинами регулярної російської армії. Сухопутні кордони України перейшли 17 та 18 мотострілкові бригади, 22 бригада спецпризначення ГРУ, 137, 51, 331 полки 76,98 та 16-ї повітрянодесантних дивізій РФ.

Звертаємося до вас як до найближчої країни з проханням – ініціювати на рівні ЕС жорсткі економічні та політичні санкції проти Російської Федерації, які б примусили керівництво РФ вивести свої війська та відмовитись від агресивних планів. Таким чином ви зможете врятувати життя багатьом закарпатцям і запобігти розгортанню великої війни в Східній Європі.

Євромайдан Ужгород

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp