Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Студентська осінь – 2019» знайшла свого переможця (ФОТО)

18 листопада 2019 р., 13:15

Фаворитами конкурсу втретє поспіль стали студенти Природничо-гуманітарного коледжу

Другого дня молодь демонстрували свої вокальні здібності та вміння жартувати.

{g}

Учасники вокального конкурсу здебільшого віддавали перевагу українській пісні, хоч не обійшлося й без закордонних музичних композицій. Співакам-аматорам вдалося і розвеселити, і розчулити глядачів своїми виступами. Під час одного такого вся авдиторія увімкнула ліхтарики на телефонах, що створило романтичну атмосферу у залі. Але «вишенькою на торті» став виступ студентів ПГК, адже вокаліст команди присвятив авторську пісню своїй подрузі.

Окрім співочих талантів, студенти кількох підрозділів показали свої вміння дотепно жартувати про студентське життя.

НАЗАД 1 з 27 ВПЕРЕДПоки журі підраховувало бали в нарадчій кімнаті, ведучий повідомив студентам чудову новину: ректор Володимир Смоланка оголосив наступний день вихідним.

Відтак нагороджувати студентів на сцену вийшли проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король та голова профкому УжНУ Ростислав Головчанський.

«Я радо спостерігав за перебігом «Студентської осені» впродовж двох днів. За цей час, мені здається, я помолодшав на половину своїх років, знову став студентом :). Ви всі молодці! Наше свято вдалося!» – підсумував Ігор Іванович.

Отож 3-є місце за відео-представлення здобув математичний факультет, 2-е місце між собою розділили фізичний та хімічний факультети, а переможцем у цьому жанрі став ПГК.

У танцювальному жанрі 3-є місце виборов факультет здоров’я та фізичного виховання, 2-е місце – медичний факультет, а 1-е місце – студенти Природничо-гуманітарного коледжу.

У вокальному жанрі були нагороджені такі підрозділи: 3 місце-факультет туризму та міжнародних комунікацій, 2-е- ПГК, 1-е – факультет іноземної філології.

3 місце в оригінальному жанрі здобув факультет іноземної філології, 2- ге-біологічний підрозділ, а 1-ше – факультет здоров’я та фізичного виховання та ПГК.

У мистецькому конкурсі художньої самодіяльності 3-є місце посів фізичний факультет, 2-е –факультет здоров’я та фізичного виховання, а переможцем уже втретє став Природничо-гуманітарний коледж.

Вітаємо всіх студентів із перемогою!

Олександра Костьо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp