Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На позачерговій листопадовій сесії Закарпатської облради підтримано депутатські запити (ФОТО)

18 листопада 2019 р., 17:40

У ході позачергової сесії Закарпатської облради, яка відбулася 13 листопада цього року, було підтримано та ухвалено рішення про депутатські запити.

Зокрема, Ернест Нусер, Михайло Софілканич, Оксана Біров, Михайло Мотильчак, Володимир Паульо, Михайло Кіш, Федір Яринич, Василь Куцин звернулися з проханням щодо проведення ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 070704 Червеньово – Великі Лучки – Гать, км 0+000-21+200, у межах населеного пункту Жнятино Мукачівського району.

В іншому депутатському запиті Михайло Софілканич порушив питання про виділення коштів на проведення капітального ремонту автомобільної дороги місцевого значення загального користування С 070718 Чинадійово-Обава-Дубино, км 0+000-7+400, на відрізку Обава – Дубино та дороги, що пролягає вулицею Макаренка в с.Дубино у Мукачівському районі.

Усі запити підтримані депутатами й скеровані на розгляд облдержадміністрації та Служби автодоріг у Закарпатській області.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на виконавчий апарат обласної ради.

Виконавчий апарат облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp