Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сепаратисти не пустили ОБСЄ на свої блокпости

19 листопада 2019 р., 12:17

Сепаратисти послалися на "небезпечні умови" і те, що "тривають роботи з розмінування".

На Донбасі неподалік від непідконтрольних Україні Заїченка і Новоазовська на вихідних сепаратисти не пустили спостерігачів моніторингової місії ОБСЄ на свої блокпости. Про це сказано в звіт місії, опублікованому у вівторок, 19 листопада.

Зазначається, що 16 і 17 листопада на блокпості на північ від н.п. Заїченко (непідконтрольний уряду України, 93 км на південь від Донецька) озброєні члени збройних формувань вкотре відмовили патрулям місії в проїзді на південь до н.п. Саханка (непідконтрольний уряду України, 97 км на південь від Донецька) і на захід до н.п. Пікуза (кол. Комінтернове; непідконтрольний Києву, 92 км на південь від Донецька).

Причиною бойовики назвали "небезпечні умови" і те, що "тривають роботи з розмінування".

"16 і 17 листопада на блокпості на північ від н.п. Новоазовськ (непідконтрольний уряду, 102 км на південь від Донецька) члени російських збройних формувань відмовляли патрулям місії в проїзді, посилаючись на те, що "йдуть навчання", - повідомили в СММ ОБСЄ.

Крім того, 17 листопада на блокпості, розташованому на північний схід від н.п. Горлівка (непідконтрольний уряду, 39 км на північний схід від Донецька), двоє озброєних бойовиків "дозволили патрулю місії проїхати тільки після проведення огляду багажників автомобілів СММ".

Нагадаємо, що напередодні підрозділи сепаратистів 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один український військовий був поранений.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp