Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Вільховецькій ОТГ відкрилися ЦНАП, інклюзивно-ресурсний центр та міні-футбольне поле зі штучним покриттям за участі голови облради Михайла Рівіса (ФОТО)

19 листопада 2019 р., 13:15

Днями у Вільховецькій ОТГ, що на Тячівщині, відбулося відкриття трьох важливих соціальних об'єктів ‒ ЦНАПу, інклюзивно-ресурсного центру та міні-футбольного поля зі штучним покриттям.

Привітати громаду з гарними подіями завітали голова облради Михайло Рівіс, заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарук, депутати обласної ради‒Василь Дем'янчук, Петро Голубка, Федір Яринич, а також начальник Департаменту освіти і науки ОДА Ганна Сопкова, начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Роман Гудак , регіональний спеціаліст Програми «U–LEAD з Європою» з покращення якості надання адмінпослуг Ігор Бригілевич, директор Закарпатського центру розвитку місцевого самоврядування Іван Дем’янчук, керівництво Тячівського району та міста.

Голова ОТГ Михайло Цірик висловив слова подяки поважним гостям за приїзд у громаду, увагу до неї та підтримку розбудовчих ініціатив, побажавши всім міцного здоров’я, успіхів і мирного неба над головою.

На місцевому стадіоні відбулося відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям, символічне перерізання стрічки та виголошення вітальних промов. Зазначалось, що на будівництво майданчика з обласного бюджету на умовах співфінансування виділено 2 млн грн за програмою «Будівництво футбольних полів із штучним покриттям».

У своїй промові Михайло Цірик відмітив, що, створюючи належні умови для тренувань, бажання у спортсменів до успіху буде сильнішати.

Вихованці Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ст. порадували гостей спортивним показовим номером, а право першого удару по м'ячу було дано представникам влади ‒ Михайлу Рівісу, Ігорю Шинкаруку та Михайлу Цірику.

Відтак відбулося відкриття центру надання адмінпослуг. Тут вітальні промови виголосили Михайло Рівіс, Ігор Шинкарук, Ганна Сопкова, Роман Гудак, Ігор Бригілевич, Іван Дем’янчук .

Юні артисти художньої самодіяльності представили музичні композиції, а ансамбль «Вишиванка»‒запальні коломийки. Духовні отці провели обряд освячення закладу та спеціалізованої техніки. Серед яких‒три новенькі автомобілі первинної медичної допомоги, шкільний автобус та трактор для утримання доріг у належному стані, а також пожежний автомобіль, символічний ключ від якого передав очільнику ОТГ Роман Гудак.

Відтак, пристуні мали змогу ознайомитись із умовами роботи ЦНАПу, який, до речі, визнаний експертами U-LEAD найкращим серед сільських ЦНАПів в Україні. Та оглянути інклюзивно-ресурсний центр для дітей з освітніми потребами, що також облаштований у цій будівлі і почав діяти зовсім недавно. З нагоди відкриття ІРЦ Ганна Сопкова нагородила керівника Центру Євгенію Богаченко Почесною грамотою Закарпатської ОДА.

Побували гості також у відремонтованому приміщенні Центру культури, дозвілля та розвитку громади, де проводяться секційні заняття з молоддю.

Вл.інф.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp