Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліція Закарпаття взяла участь у «Ярмарку професій»

19 листопада 2019 р., 18:05

19 листопада

В Ужгородському національному університеті відбувся профорієнтаційний захід «Ярмарок професій». Професію поліцейського, специфіку роботи та її перевеваги презентували правоохоронці Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

Сьогодні, 19 листопада, в приміщенні Ужгородського національного університету відбувся профорієнтаційний захід «Ярмарок професій». В заході взяли участь провідні роботодавці обласного центру, представники громадських організацій, навчальних закладів та соціальних партнерів. Професію правоохоронця представили поліцейські Управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Віктор Галамба та Катерина Кундря розповіли учасникам заходу про основні функції та завдання поліції, про її особливості, напрямки роботи підрозділів служб та основні завдання, які вони виконують.

Присутні також ознайомились з умовами проведення конкурсної процедури при здійсненні набору на службу в поліцію, проходження первинної професійної підготовки та з вимогами до навчання у закладах системи МВС.

Також відвідувачі ярмарку дізналися про необхідні якості та навички, якими повинен володіти поліцейський, дізнались про заробітну плату, про повне соціальне забезпечення згідно з діючим законодавством, професійну підготовку за міжнародними стандартами, перспектива кар'єрного росту, тощо.

Відвідувачі ярмарку мали змогу ознайомитися з професіями, роботодавці – знайти працівників, а навчальні заклади – абітурієнтів.



Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp