Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці футболісти спробують обіграти своїх столичних супротивників

22 листопада 2019 р., 12:15

У запеклому матчі.

23 листопада (початок зустрічі о 14:00) «Минай» проведе крайній матч в Першій лізі перед довгою зимовою перервою. Закарпатці на рідному стадіоні будуть приймати одного з лідерів чемпіонату – «Оболонь-Бровар» з Києва.

«Пивовари» зі столиці наразі розділяють першу сходину дивізіону із луцькою «Волинню» – мають обидва по 37 очок. Натомість «Минай» відстає від них всього на три пункти – тому не варто ще раз наголошувати що може бути в разі перемоги закарпатців.

Київська команда не випадково очолює турнірну таблицю. Так, в минулому турі на «Оболонь-Арені» вони доволі сенсаційно поступилися «Гірник-Спорту», який зараз набрав неймовірний хід. Але ж перед цим колектив Сергія Ковальця переміг у 3-ох останніх іграх поспіль.

Загалом «пивовари» виграли 11 з 18 ігор і в 4-ох здобули нічию – такі показники є тільки у луцької «Волині». Надзвичайно потужно кияни грають і на виїзді. З 9 матчів виграли 6 (!!!) і програли лише 2. Такі цифри, звісно, можуть насторожити «минайців», хоча і наша домашня статистика вражає – 10 матчів поспіль без поразок.

Ще один важливий факт – «пивовари» завжди грають до кінця. Три перемоги в чемпіонаті (над «Кремнем», «Агробізнесом» та «Черкащиною») вони вирвали на останніх хвилинах матчу. Тому «минайцям» слід бути уважним.

Те, що матч буде яскравим, доводить і перша зустріч команд у першому колі. Нагадаємо, у Києві «Минай» поступився у шаленому матчі з рахунком 3:4, де більшість голів були справді шедевральними.

Зрештою, обом командам у цьому матчі треба максимум очок, щоб відпочивати з гарним настроєм. «Оболонці» налаштовані нарешті повернутися в УПЛ. Власне і наша команда прагне піднятися чим вище у турнірній таблиці. А ще – взяти реванш за поразку в Києві, яку важко назвати заслуженою.

Зрештою, наступний тур відбудеться аж через 3 місяці – 22 березня. А вдома «Минай» гратиме 28-го – щоправда, є шанс, що раніше на нашому стадіоні закарпатці проведуть матч 1/4 Кубка України.

І це вагома причина прийти на стадіон аби побачити останню офіційну гру наших улюбленців у цьому році, повідомляє Інформаційний департамент ФК «Минай».

«Карпатський об’єктив»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp