Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лукашенко заборонив брати коханок на роботу в холдинги

22 листопада 2019 р., 17:07

Замість родичів, дітей і коханок керівники білоруських холдингів повинні брати у співробітники професіоналів, заохочуючи їх високою зарплатою, наголосив Лукашенко.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зажадав, щоб у створювані інтеграційні структури і холдинги залучалися на роботу професіонали, а не "родичі, сини і коханки", повідомляє прес-служба глави білоруської держави.Цю вказівку ​​Лукашенко зробив під час наради щодо розвитку агропромислового комплексу (АПК) Вітебської області. Зокрема, президент наголосив на необхідності залучати в інтеграційні структури тих, хто може налагодити ефективну роботу."Вони ж (фахівці - ред.) силою не підуть (на роботу в холдинги - ред.). Ви з ними домовитеся. А домовитеся, якщо їм добре заплатите, за зарплату. Десь, може, і квартиру дати. Фахівцям треба платити. Фахівці в усьому світі дуже дорого коштують. Знайдіть не родичів, не синів, не коханок, не коханців, а хороших фахівців і направте туди", - сказав Лукашенко.Президент Білорусі також заявив, що нові інтеграційні структури і холдинги в сільському господарстві повинні створюватися не просто так."Треба зважувати ці причини, різні. Якщо ви це робите заради ковтка свіжого повітря, якщо ви заради цього робите, то через рік цього повітря не буде. І не дай бог у вас буде цей президент, і у вас вже повітря не буде, я вас усіх до в'язниці відправлю", - попередив глава держави.Лукашенко також зажадав від керівництва холдингів АПК не брехати і розказувати владі про проблеми в галузі."Я бачу вашу проблему. Ви безгосподарно, безладно працюєте. Огидно", - сказав Лукашенко, додавши, що так не повинно бути.Раніше Лукашенко похвалився ранковими пробіжками у 15 км. Він зізнався, що, перебуваючи в Об'єднаних Арабських Еміратах, він посилено тренувався.Також стало відомо, що Лукашенко йде на новий президентський термін. Білоруський лідер заявив, що "зобов'язаний" висунути свою кандидатуру, але триматися "синіми пальцями" за своє крісло він не буде.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp