Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Норвегії засудили двох росіян за нелегальне ввезення українців

22 листопада 2019 р., 17:08

Громадяни Росії виготовили підроблені посвідчення особи громадян Румунії для 12 українців.

У Норвегії окружний суд Осло засудив двох громадян Росії до тюремного терміну в 11 місяців за організацію нелегального перебування в країні українських робітників і незаконне використання робочої сили. Про це повідомляє Норвезьке телеграфне бюро в п'ятницю, 22 листопада.

У ході слідства було встановлено, що росіяни виготовили підроблені посвідчення особи громадян Румунії для 12 українців, щоб обманним шляхом отримати для них дозвіл на роботу. Громадяни України залучалися росіянами до малярних і будівельних робіт в Акерсхусі поблизу Осло.

Прокуратура попросила суд засудити росіян лише до півроку в'язниці, проте суд збільшив термін покарання майже вдвічі. Засуджені вже подали апеляцію.

Раніше влада Норвегії витурила 67 нелегальних мігрантів з країн СНД. Всі нелегали приїхали на заробітки і були затримані в мотелі у передмісті Осло. Мігранти виявилися громадянами Росії, Казахстану і Киргизстану.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp