Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Індії 12 людей загинули в ДТП з мікроавтобусом

25 листопада 2019 р., 11:04

Мікроавтобус віз жителів південного індійського штату Махараштра до храму, розташованого в штаті Хар'яна на півночі Індії.

Не менше 12 людей загинуло і 10 постраждало в ДТП з мікроавтобусом у штаті Раджастхан на північному заході Індії. Про це повідомляє Сіньхуа з посиланням на поліцію в суботу, 23 листопада.За попередніми даними, водій не впорався з керуванням і врізався в розділовий блок. Мікроавтобус віз жителів південного індійського штату Махараштра в храм, розташований у штаті Хар'яна на півночі Індії.Відомо, що серед жертв ДТП в районі міста Кучаман п'ять жінок і дитина. Четверо постраждалих були доставлені в місцеву лікарню, а шість важкопоранених були направлені до лікарні в столиці штату - Джайпур.Раніше в Індії майже 30 людей загинули в ДТП з автобусом в місті Агра. Водій не впорався з керуванням, в результаті чого автобус впав у канал.Також повідомлялося, що в Мексиці зіштовхнулися три автобуси, в результаті чого загинуло як мінімум 11 осіб, 25 людей отримали травми.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp