Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець заволодів дармовими цигарками

3 вересня 2014 р., 13:26

Тепер шахрай відповідатиме перед законом.

В Ужгородський міськвідділ міліції звернулась із заявою 36-річна жителька міста, продавець цигаркового кіоска. Жінка схвильованим голосом розповіла, що стала жертвою шахрая.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. З’ясувалося, що близько 11-ї години до крамнички, де працює потерпіла, підійшов невідомий їй чоловік, щоб придбати цигарки різних марок на кругленьку суму.

Видавши замовлений покупцем товар, продавчиня на кілька хвилин відволіклася, щоб обслужити іншого клієнта, який прийшов придбати пачку цигарок. Цим і скористався шахрай, котрий зник у невідомому напрямку, так і не розрахувавшись за «придбаний» товар на суму понад 11 тисяч гривень...

Працівники ужгородської міліції вживають заходи зі встановлення особи зловмисника.

Водночас міліціонери вкотре застерігають громадян: будьте пильними, особливо коли маєте справу з великими грошовими коштами. Пам′ятайте: шахраї - народ винахідливий, вони хороші психологи і придумують щоразу нові способи, як заволодіти чужими грішми. Часто шахрай діє зі спільником. Так могло бути і в даному випадку, коли один пройдисвіт відволік увагу продавця, а його спільник із товаром тим часом утік.

Якщо ви все ж стали жертвою шахраїв, то важливо відразу ж звернутись із заявою в міліцію, адже чим швидше надійде ваше повідомлення, тим більше шансів розкрити злочин за гарячими слідами.

Діана ДОРОГІЙ,Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp