Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заступник голови облради Петро Грицик та народний депутат України Михайло Лаба із робочою поїздкою відвідали Перечинський район

26 листопада 2019 р., 17:10

Супроводжував поважних гостей голова Перечинської райради Михайло Ласкін

Днями заступник голови облради Петро Грицик разом із народним депутатом Верховної Ради України від Закарпатської області (70 виборчий округ) Михайлом Лабою побували на кількох об’єктах у Перечинському районі. Це перша спільна поїздка двох народних обранців, для яких район є рідним.

Супроводжував поважних гостей голова Перечинської райради Михайло Ласкін.

Основна мета поїздки ‒ ознайомлення із станом дороги на Оленівському перевалі, який сполучає Перечинський і Свалявський райони краю.

Було оглянуто ремонтні роботи автошляхів, реконструкцію об’єктів соціальної сфери, будівництво спортивних майданчиків тощо.

Розпочали із мальовничого гірського села Новоселиця, де триває реконструкція будівлі сільського клубу та планується будівництво котельні у ЗОШ І-ІІ ст. – ДНВЗ. Відвідали також с.Дубриничі, Зарічево, Порошково, Тур’я-Ремети, с. Мокра та ін.

За результатами поїздки Петро Грицик та Михайло Лаба визначили спільний план дій. Детальніше про результати поїздки у наступних матеріалах.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp