Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кабмін ввів санкції проти Росії і Криму

27 листопада 2019 р., 18:44

Санкції введено стосовно 125 юридичних осіб, зареєстрованих на території РФ і в Криму.

Уряд на засіданні в середу, 27 листопада, прийняв рішення про введення санкцій проти осіб, які руйнують об'єкти культурної спадщини в Криму, здійснюють там теле- і радіомовлення, а також постачають матеріали для оборонно-промислового комплексу РФ. Про це повідомляє прес-службу Кабміну.

Повідомляється, що всього було запроваджено санкції проти 125 юридичних осіб, з яких 85 зареєстровані на території РФ і 40 - в Криму.Відзначається, що санкції вводяться відносно юросіб, залучених до проведення незаконних пошукових робіт на об'єктах археологічної спадщини, знищення, руйнування або пошкодження об'єктів культурної спадщини на півострові."Уряд України вважає, що такі дії з боку зазначених юридичних осіб сприяють легітимації незаконної окупації і спроби анексії Автономної Республіки Крим і Севастополя Російською Федерацією, створює реальні і потенційні загрози національній безпеці України", - йдеться в повідомленні.Введення санкцій унеможливить ведення економічної діяльності цим юрособам на території України. Крім цього, санкції можуть підтримати в Європейському союзі і США.Нагадаємо, раніше Міністерством з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб ініційовано введення санкцій щодо 28 наукових та музейних установ РФ, які проводили археологічні розкопки в анексованому Криму.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp