Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Україна та РФ погоджують масштабний обмін - ЗМІ

27 листопада 2019 р., 19:24

Київ і Москва ведуть переговори про обмін на Донбасі за формулою "всіх на всіх", дізналися ЗМІ.Київ і Москва вийшли на фінальну стадію переговорів щодо масштабного обміну "всіх на всіх".

Про це в середу, 27 листопада, пише РБК з посиланням на джерела.

"Зараз важливе питання - обмін усіх встановлених на всіх встановлених осіб між Києвом і Донбасом. Списки вже узгоджені і затверджені", - відзначило джерело.За його словами, Україна готова передати "приблизно, 250 чоловік в обмін на 100"."Йде активна робота, завершується етап юридичної чистки - в осіб, яких готують до обміну, різний процесуальний статус", - додав він.Як повідомляє видання, цю інформацію також підтвердив співрозмовник, близький до Офісу президента Володимира Зеленського."Зокрема, знає він, прогрес щодо нового обміну зафіксований у чорновому варіанті комюніке, який був підготовлений експертами для лідерів нормандської четвірки і який може бути прийнятий за підсумками їх зустрічі", - пише видання.Відзначимо, за підсумками чергової зустрічі контактної групи в Мінську, спецпредставник ОБСЄ Мартін Сайдік висловив надію, що обмін полоненими на Донбасі може відбутися "в найближчому майбутньому".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp