Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Воловеччині сталася летальна ДТП

30 листопада 2019 р., 10:00

Постраждалий загинув на місті ДТП

На автодорозі «Нижні Ворота – Міжгір’я» поблизу села Верхні Ворота водій автомобіля «Ford» здійснив наїзд на пішохода. У результаті наїзду 37-річний чоловік помер на місці події. За фактом аварії у поліції відкрито кримінальне провадження

29 листопада о 17:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у селі Верхні Ворота Воловецького району водій автомобіля скоїв наїзд на пішохода.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Поліцейські встановили, що 35-річний мешканець села Верб’яж, керуючи автомобілем марки «Ford», у селі Верхні Ворота здійснив наїзд перехожого. Від отриманих травм 37-річний місцевий мешканець помер на місці події.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Воловецького відділення поліції. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp