Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті нагородили двох працівників патрульної поліції

4 грудня 2019 р., 15:55

Працівників патрульної поліції нагородили за затримання злочинця з гранатою

У Мукачеві нещодавно, завдяки злагодженим діям працівників поліції, на вулиці було зупинено чоловіка, у якого при поверхневому огляді виявили гранату. Патрульних, котрі не випустили з поля зору потенційного підривника, сьогодні відзначили грамотами

У Головному управлінні Нацполіції в Закарпатській області сьогодні, 4 грудня, грамотами за добросовісне виконання службових обов’язків,професійну майстерність, проявлені ініціативу та наполегливість у роботі, нагородили двох працівників Управління патрульної поліції Закарпатської області.

Відзнаки двом поліцейським Управління патрульної поліції Закарпатської області особисто вручив начальник Головного управління Нацполіції в Закарпатській області полковник поліції Олександр Канцідайло.

Він зазначив, що поліцейські відповідально спрацювали під час затримання у Мукачеві чоловіка з гранатою . Крім подяк за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, поліцейські отримали заохочувальні премії, виділені за кошт профспілкового комітету поліції Закарпаття, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp